|
|
Селамун алејкум, добредојде на ИЦ форум форумот. Вие во моментов сте како Гостин, статус кој ви оневозможува користење на некои функции на форумот. Сепак, регистрирањето е бесплатно и со тоа ќе ви биде овозможено коментирање на веќе постоечките теми, отворање свои теми, контакт преку приватни пораки со членовите и др. Затоа не чекај воопшто, РЕГИСТРИРАЈ СЕ на ИЦ форумот! |

|
|||||||
| ИЦ ПОРТАЛ | Регистрирај се | Bookmark/Favorites | Листа на членови | Барај | Денешни мислења | Означи ги сите форуми како прочитани |
| Белешки |
| Општо Темите и коментарите кои не може да се вклопат во нити еден друг отворен форум внесувајте ги тука, секако во рамките на дозволеното. |
![]() |
|
|
Алатки за тема |
|
|
#1 |
|
Poveke pati se slucuva koga citame nesto, vo recenicite srekavame nekoe nepoznato zborce bez koe ne moze da se dolovi recenicata.
Isto taka i vo prevodite na Kuranot, istiot problem ![]() Makata me natera da otvoram vakva tema. Pa toj sto ke moze neka pomaga i mene a i na site drugi koi ke pobaraat pomos na ovaa tema. Bi sakal definicija(da me doblizi do nivnoto znacenje) za zborovite: VASIET i VAKUF. Selam
Последен пат изменето од menan : 28-10-09 во 01:05. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Imas tema za nepoznati zborovi
[Само регистрираните членови може да гледаат линкови. Кликни тука за да се регистрираш...] pogledni pa pak prasaj ako nema!
|
|
|
|
#3 |
|
Vasiet e poraka pred smrt, na bosanski oporuka, a moze da e i testament.
A vakuf e ostavstina, zavestanie, koga nekoj kje ostavi del od svojot imot ili imetok vo korist i polza na lugjeto! Moze da e i fondacija!
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Членови кои моментално ја гледаат темата: 1 (0 членови и 1 гости) | |
| Алатки за тема | |
|
|
Слични теми
|
||||
| Тема | Темата ја започнал | Форум | Реплики | Последно мислење |
| Dzinni , demoni i nepoznati sushtestva | Burak | Мултимедиа | 7 | 22-10-09 00:07 |